Maria gästbloggar

Hej hej, maria här (idas syssling för dom som inte visste det) ;)
ida är ju sämst på att upptatera bloggen (hon orkar inte) så nu fick jag göra det istället :p
hon åker till USA på måndag och är borta typ en månad.. snacka om att jag kommer sakna henne o alla sms stunder vi har på kvällarna ;)
men nog om det, IDA FÅR TRÄNA SOM VANLIGT IGEN!♥
jag suger på att blogga så jag tror inte att det blir ett långt inlägg..
iaf så älskar jag ida såååå mycke,intressant för er o veta. verkligen xd
aja hejdå, kanske bloggar när ida är i USA också ;)
puss♥

Friidrott är livet <3

Nu var det ett tag sen!!

Men jag har inte gjort något ovanligt tränat på så gott det går, pluggat och typ sånt vanligt. Sen har jag kollat på friidrotts IEM, där Ebba Jungmark tog brons, helt otroligt bra att persa och ta medalj i sin första internationella mästerskapsfinal!! Sen har det ju varit skid VM, Kalla och Ingemarsdotter i sprintstafetten, Emil Jönsson i sprinten, Marcus Hellner i sprinten, Södergren Olsson Richardsson och Hellner i stafetten och Haag Kalla och dom andra två damerna har tagit medaljer. Men om det är någon jag verkligen tycker är underbar så är det Anna Haag, hon är alltid på gott humör även om det gått dåligt!!
Det är väl det som hänt, imorron är det träning och idag var det träning så det flyter på och jag lever!! Även om det är riktigt jobbigt ibland att se dom andra springa och hoppa medans jag kör mina egna övningar, det finns inte ord för hur mycket jag längtar tills jag får springa och ännu mer tills spikskorna ska på igen, det måste ju vara den härligaste känslan att få ta på sig spikskorna och springa för första gången på länge. Jag vet vad jag vill och det använder jag som drivkraft, när det är som jobbigast elr när man kör någon jobbig övning ser jag framför mig en längdfinal inne på Ullevi på VU-spelen!! Det funkar ganska bra!!
Men nu ska jag sluta blogga och börja packa grejer till träningen imorron och till Falun i helgen sen kanske jag ska kolla igenom engelskan några gånger!!


RSS 2.0