Hanna <3

Hejhejj!

Idag kommer Hanna till Alsike, det ska bli så häääääär roligt att träffa henne. Då ska vi iaf ner till pizzerian och äta med några till. 

Det var väl det jag skulle berätta.

 

Dag 02 – Mina föräldrar

Så nu ska jag berätta om mina föräldrar.
Min mamma heter Susanne och är 45år. Min pappa heter Niklas och är 45år.

Min mamma är fotbollstränare för mitt lag, det har hon varit i ca 5år. Hon är även fotbollstränare för min lillebrors lag, alltså Alsike IF P-98. Min pappa är fotbollstränare för min andra lillebrors lag, Alsike IF P-03. När jag ska på friidrottsträningar och tävlingar är det nästan alltid pappa som följer med, han är lite extra intresserad av friidrott, medans mamma får ta hand om fotbollen. Det känns skönt att dom har varsin sport, då kan dom lite extra om den och håller koll på alla tider oxå.

Min pappa tycker om att vara ute och träna, sporta och en massa annat. Mamma gillar att hålla på i trädgården, fotboll och en massa annat.

Min mamma och pappa är världens bästa :) <3


Emma Green

Vet ni Blanka Vlasic och Ariane Friedrich ska båda två stå över imonhus EM i Paris 2011 :D Kanske ett EM guld för Emma green....


Dag 01 – Om mig

Okej, då är det väl meningen att jag ska berätta lite om mig.

Jag heter Ida, är 14år och bor i Alsike. I Alsike har jag bott ca 7-8 år innan bodde jag i Uppsala. På fritiden spelar jag fotboll och tränar friidrott. Fotboll har jag tränat i ca 5-6år och friidrott i 2,5år. Det bästa jag vet är att träna, jag tränar alltid när jag kan och lite mer. Jag har även spelat handboll i ca 2år i Vassunda IF, hoppat trampolin i ca 1,5år och sen har jag tränat ännu fler sporter men det orkar jag inte räkna upp. Mina absolut största idoler är Sanna och Jenny Kallur (även Emma Green), men jag har iaf haft Sanna och Jenny Kallur som idoler i ca 3år (!). Jag tror att det var efter Sanna slog världsrekord på 60mh den 10feb 2008 jag började ha dom som idoler, sen har det väl varit lite upp och ner men jag har alltid beundrat dom och har dom som absolut största förebilder. Men sen har ju jag även en familj, två småbröder som heter Albin, 12år och Nils, 7år. Sen mamma Susanne (Sussi) och pappa Niklas. Mina föräldrar är världens bästa, dom skjutsar mig till nästan alla mina träningar, tävlingar och matcher, även om dom är långt borta.

Det dära var väl lite om mig :)


Bild på mitt underbara fotbollslag :D


Bild på min underbara friidrottsgrupp =D


Bild på Sanna och Jenny, bara 16år dära :)


En till bild på världens bästa systrar, dära lite äldre 24år :)

Hejhej :D

Hejhejj! :)
Ska snart berätta om igår, men jag tänkte iaf börja med en sån hära, tycker det verkar kul:

Dag 01 – Om m
ig
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Hur jag bor
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Min första kärlek
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Mina vänner
Dag 08 – Skolan
Dag 09 – Dagens vill ha
Dag 10 – Dagens outfit
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min väska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Dagens frisyr
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mitt rum
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Vad jag åt idag
Dag 21 – En rolig händelse under dagen
Dag 22 – En barndomsvän
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Min jul
Dag 25 – Min fritid
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Favorit godis
Dag 30 – Bästa årstid


USA


Fatta att jag kommer vara här om typ 4 månader :O :D Florida förresten.


Kommer vara i New York oxå :)


New York


En bild från Chicago när vi var där 2008 :)


Fotboll :O

Ojjjdå, tredje inlägget idag :O Men iaf jag kom just på en sak, jag har inte tränat fotboll med laget på 6 veckor (!) och jag tränade inget i skolan dom två sista :O Men jag har faktiskt bra förklaringar på träningarna med laget hade jag friidrottsträning en gång, fest en gång, två gånger blev det inställt en pga at det var kallt sen var det ju julafton, men sen en gång hann jag inte hem från skolan och den sista hade vi julavslutning. Och sen har jag ju haft ont i min fot. Där har ni en snabb förklarning för dig som undrade.

Kommer nog ett till inlägg med bilder snart :P

Tävlingar

Gud jag är helt sjukt slut i mina ben... :S
Tänkte bara berätta om att våran första tävling sen UDM i september (?) är den 8 Januari i Täby, gud det ska bli så hääär megasuperduperskit roligt att tävla igen, fast det kommer väl gå lagomt bra, vi har ju typ inte kört mycket teknikträning alls. Men det får gå som det går. Jag ska iaf vara med i 60m och Längd. Sen helgen efter är det Örebro Indoor Games som jag kanske ska vara med på, det lär väl bli 60m och längd då med. Hahah ja ni nu är tävlandet igång, men sen ska vi till Falun helgen 12-13 mars, det ska bli mega kul, förra året träffade vi ju Sanna Kallur. IUDM kommer ju oxå i slutet av Januari, då lär det bli flera grenar än 60 och längd ;)

Men imorrn ska jag iaf till stan och shoppa, jag skulle ju få handla kläder för 1000kr, så det ska jag göra av med ;) Men ni får ha det så bra!



Friidrott är livet, bild från Världsungdomsspelen 2010 i Göteborg. Gud så jag saknar det <3

Västerås

Fett bra jag blivit på att blogga =)

Idag var jag iaf i Västerås och tränade heeeeela dagen, vi samlades 08:45 och var vid celsius vid 17:00 igen. Men det var fett kul. På förmiddagen skulle vi springa häck och hoppa höjd sen skulle vi ha lunch och teori sen kula och längd på eftermiddagen, men jag var fett speciell. Hahhah eller på förmiddagen sprang jag häck med Micke i typ 2 tim :O Så jag slapp hoppa höjd, sen på eftermiddagen hoppade jag först lite längd sen sprang jag häck igen :) Häck är bäst jag lovar, världens roligaste, fast bara att träna, att tävla i häck är inget för mig, usch fett läskigt. Fast jag har tyvärr lovat några att jag ska springa minst ett 60mh lopp i vinter..... Jag, Klara H och Hedvig var bäst på teoripasset, alla grupper fick var sin gren sen skulle man skriva en uppvärmning på ca 60min och sen redovisa för dom andra. Hahha ni skulle seriöst ha sett och hört våran vi typ skrattade hela tiden sen hade vi skrivit VÄLDIGT delalierat så jaa, redovisningen tog ett tag. Sen blev vi lite rädda att vi skulle ramla ner där vi satt och landa i papperskorgen.... Hmm, är vi smarta så är vi ;) Nu är iaf jag sjukt stel mina höfter, vi fick gå häckgång i ca 10 min och häckarna var så höga att jag knappt kom över dom jag fick ju köra ett par extra studsar mellan varje xD Jag kommer alldeles säkert ha träningavärk i mina ben och höfter imorrn. Men sen glömde ju jag att ringa pappa så jag och Klara gick in till Willys bredvid och typ gick runt där ett tag, plus att man fick två gratis (!) kakor =) Sen kom pappa pch hämtade mig, och gissa vad vi gjorde när vi kom hem...... Bokade en resa till USA =D Från den 4 april till den 2 maj, fett kul det ska bli. Aja nu har jag skrivit ett alldeles för långt inlägg så nu ska jag sluta!

 
Får bli en bild från västerås oxå, bildkälla: google

Lååångt inlägg :P

Hejhej allihopa :D

Så nu ska jag blogga, har "lite" tid över nu.
Hjälp det var lääänge sen jag gjorde ett nödvändigt inlägg, men nu kommer iaf ett. (fast jag berättar bara om dom intressenta dagar när det hänt ngt)

Fredag 17/12-10: 
Juuuullov, jaa idag fick man som sagt jullov. Plus att vi fick våra första betyg, det var lite läskigt men jag blev iaf nöjd. Men iaf efter julavslutningen följde jag med Emma, hennes mamma och hennes lillasyster till gränby för att äta innan friidrottsträningen. Sen blev det lite bråttom till Celsius, vi hade typ som en avslutning med friidrotten, hoppmångkamp. Men det gick väl sådär, jag var inte en med på alla grenar men det får jag skylla på min underbara och fungerande fot. MEn jag ska inte klaga, den mår väl som den förtjänar.

Måndag 20/12-10:
Hahha snacka om att det kändes skönt att ha lov idag, när alla andra i Alsike var tvungna att gå i skolan idag och imorrn, det var som någon sa det är alltid skönare att ha lov om några andra man känner jobbar elr är i skolan, "skadeglädje" ;) Men idag iaf så sov jag lääänge sen gick jag upp och struntade i frukosten och gjorde lunch direkt, så kan det bli när man är hemma själv och har lov... Men sen på kvällen var det iaf träning, jätte kul som vanligt :)

Onsdag 22/12-10:
Idag åkte jag iväg till Gränby för att köpa mina första (!) julklappar, jajajaj spela roll när man köper dom bara dom är köpta innan julafton. Men jag hittade iaf en julklappar till mamma, pappa, nils, albin och Hanna. Men sen skulle jag gå i -20 grader från gränby till celsius, Usch va kallt det var och gissa hur långt tid det tog, 30 min :O Men ja jag går väldigt långsamt plus att jag hade en väska som vägde ton med mig. Men sen iaf åkte vi till Västerås för att träna, längd den hära gången. Sen tod vi bussen hem efter ca 2 timmars träning, då hade min moster anne och mia kommit för att fira julafton här. Så vi åt lite mat sen var vi upp och typ pratade och så. Juste ja självklart hann jag med att slå in alla julklappar, så nu är jag helt färdig för en riktigt bra julafton :)

Torsdag 23/12-10: 
Idag har jag bara varit hemma och slappat hela dagen, plus att jag hann få lite halvt träningsförbud innan den 27:de plus inga klackskor, till och med en tillsägelse.... Aja inget farligt emd det inte det var nog inte så illa som det låter. Men sen iaf hade mamma köpt en lott från några som var här och sålde, asså en bingolott. Men tror ni att vi vann något, nnneeeej sån tur har våran familj i spel ;)

Fredag 24/12-10: 
Julafton :)
När jag hade öppnat paketen i julstrumpan och ätit frukost ringde olivia, sen duschade jag och bytte om snabbt, innan olivia kom förbi, sen gick vi ut och gick runt och pratade. Super myskigt men det var sjukt kallt, jag som lovat richard att inte gå med skor i någon klack alls fick ta mina kalla pumaskor (!) fatta hur jäkla mycket jag frös.... Men sen gick jag och Olivia iaf in till henne och satte oss vid datan, innan jag behövde gå hem för att Lollo, Micke, Farmof, Hugo och Ellen skulle komma. Först åt vi en lång lunch, innan jag gick upp med Farmor och Hogo till övervåningen, hahah snacka om att Hugo var imponerad av Air Hockey spelet, han är såå söt han (visar bild sen). Sen var det Kalle Anka, med lite fika och så innan tomten helt plötsligt kom :O Sen var det julklappsutdelning, jag fick super fina saker tex. pengar, presentkort, minnahs skiva, idol skivan, nagellack, plattång, handla kläder för 1000kr och en massa andra saker. Men sen skulle iaf jag och Ellen gå upp till övervåningen (ellen är min 11månaders kusin), först lekte hon i Nils rum ett tag innan hon tröttnade och ville gå in till mitt rum så vi hoppade upp på min söng och satt dära ett tag innan jag la mig ner oc hon la sig bredvid, och på något konstigt sätt måste båda vi han somnat (!) lite halvt slutkörda av allt lekande, men jag vaknade iaf efter typ 15min men hon fortsatte att sova i ett tag till, men sen vaknade hon iaf. 

Jätte roligt och sammanhängande text jag vet men men ;)



Imorrn ska jag iaf iväg till Västerås (som vanligt), fett kul det ska bli :)

  












Hära komme två bilder på min SUPER söta kusin och älskling Ellen <3


Två Bilder på min andra sötnos, älskling och kusin Hugo <3


Två bilder från förra julen, kommer bilder från julen 2010 snart mamma ska baa ladda över alla till datan.


Två till bilder ;)

Frågestund

Jag tar svaren på frågorna nu istället, gör ett nytt inlägg om det kommer flera frågor efter de hära inlägget? :)

Vad vill du satsa på? Friidrotten eller fotbollen?
Ojj, hjälp jag vet faktiskt inte riktigt än, ska fortsätta på båda så länge det är kul och jag hinner med båda.

Hur många gånger i veckan tränar du friidrott?
Jag tränar alltid på måndagar, onsdagar och lördagar men sen tränar jag oftast på torsdagar och fredagar oxå, så ca 4 ggr i veckan

Bästa kompisar?
Jag har en massa men typ Hanna, Olivia, Tove, Sofia, Maria, Emma säg till om jag har glömt någon?!
Vad ska du göra idag?
Hahah jag kan ju tippa på att den hära frågan kommer från någon som egentligen vet vad jag ska göra idag, men jag ska iaf till Euro stop och träffa Minnah :D

Idoler?
Helt klart Sanna och Jenny Kallur, men oxå Emma Green :)
Berätta om dig själv?!
Ojj, jag heter Ida, är 14år, bor i Alsike och tränar både friidrott och fotboll. Jag älskar sport och brinner för att träna, jag drömmer om att bli känd inom sporten och kunna leva på det.

Varför började di blogga?
Hmm, jag tror det var för att jag ville få skriva av mig någon stans, haha jag vet jag skriver nästan aldrig men men ;P

Vad önskar du dig i julklapp?
Jag har önskat mig Minnahs skiva, Mario and Sonic at the olympic games (wii), en plattång och lite mer :P

Du gillar Falun va, hur ofta är du där?
Hahha jo jag gillar Falun, egentligen vet jag inte varför jag varit där så mycket men det har jag faktiskt, lfera gånger per år.

Varför gillar du just Falun?
Ojj, jag tror jag gillar Falun eftersom att det är en lagomt stor stad sen är det så jätte fint där. Dom har enormt fina träningsanläggningar där, både för friidrott, tennis, hockey och en massa annat.

Vad fick du för betyg?
VG och G :)

Hur ofta tävlar du i friidrott?
Nu var det jätte länge sen jag tävlade, vi har haft uppbyggnadssäsong med gruppen men jag ska iaf tävla i Täby den 8 Jan :) Men vanligtvis tävlar jag ganska mycket några/någon gång varje månad.

Följer du några andra bloggar?
Jag följer flera kompisars bloggar

Har du en Iphone?
Nej det har jag inte men jag önskar mig en ;)

Hur lång är du?
1.60 ;)

Du är ganska kort va?! ;)
Jag har börjat få höra det ganska mycket nu för tiden så jag är väl kanske det...

Du verkar aldrig vara skadad även fast du tränar så mycket, eller har jag fel?
Nja, jag brukar nästan aldrig vara skadad men man kan väl säga att jag är det nu, jag har ingen aning om vad det är men jag har jätte ont i min fot när jag tar i och änstränger den, men men jag får väl skylla mig själv :P

Favorit mat?
Tacos :)

Har du typ tagit en bloggpaus för du bloggar typ aldrig längre?!
Hahha det kan man nog säga jag ska försöka komma igång snart igen.

Vilka är dom roligaste tävlingarna du varit på?
Världsungdomsspelen, GE galan, Lilla Ge Galan, DN galan

Hur ofta tränar du fotboll?
Nu har jag inte tränat fotboll på jätte länge jag har faktiskt inte tränat med laget på 5 veckor (!) och inte i skolan på 2 veckor :O Men vanligtvis tränar jag ca 4 ggr fotboll i veckan elr iaf när det är säsong.

Schampoo?
Tresemme

Sattsar du på skolan?
Det gör jag väl till en viss del, men för mig går träningar och tävlingar före skolan, men jag ser till att få minst G på alla prov iaf.

Är fridrott värkligen kul?
Friidrott är super kul :)

Hur länge har du tränat fridrott?
I två år men sen tränade jag när jag var yngre i ca 1 år :P

Vilka sporter har du tränat?
Ridning, simning, fotboll, friidrott, handboll, springning, trompolin, gymnastik och en massa mer ;)

Hur är du som person?
Ojj det är svårt att säga själv men jag tror och hoppas att jag är snäll :P

Om du fick välja vilken person du ville, vem hade du velat vara för en dag?
Helt klart Sanna elr Jenny Kallur

Vad är ditt drömyrke?
Mitt drömyrke är att bli sportstjärna och kunna leva på det.

Du har en sån fin och vältränad kropp, hur lyckas du?
Ojj, tack så jätte mycket. Jag gör nog inget speciellt förutom att jag tränar ganska mycket.

När var du senast kär?
Det var ganska länge sen nu.

Vad satsar du på för betyg nästa år?
VG :P

Vilken inriktning ska du sen välja på gymnasiumet?
jag har inte tänkt så mycket på det men jag är sugen på att gå på Celsius med friidrottsinriktning och samhälle :P
 
Ensam mamma söker eller bonde söker fru?
Ensam mamma söker

Tror du att du komemr bli känd inom sporten, isåfall varför?
Det är svårt att säga, men jag tror för att man ska kunna lyckas med sporten måste man vara berädd att satsa mycket på det och ta chanserna när dom kommer, och det är jag berädd att göra sen får vi se hur långt det räcker. Jag tror nog att jag är väldigt envis, har jag bestämt mig för att klara ngt klarar jag oftast det oxå.

Är du en tävlings människa?
Hahah om jag är, nej men det är jag :P

Har du ofta utsläppt hår?
Hahah jag går knappt utanför huset med utsläppt hår, gillar mycket mer att ha det uppsatt :)

Vem är du mest lik av dina föräldrar?
jag är inte så liknågon av mina föräldrar utan jag är mer lik pappas syster alltså min faster Lollo som vi kallar henne :P

när fyller du år?
31 Maj

Ditt favoritprogram?
Det är olika hela tiden men Idol (ojj hjälp det var svårt att komma ¨på fler) Men hollywood fruar, top model och en massa mer

Vet du om dina föräldrar läser din blogg?
Nej ingen av dom läser min blogg :P

hur lång/hur gammal/vilken skostorlek har du?
Jag är ca 1,60 lång, 14år och har typ 37 i skostorlek

jag undrar hur mycket du väger & om du brukar andvända smink?

Ojj, jag har ingen aning om vad jag väger faktiskt :S Men jag använder iaf smink varje dag ibland lite mindre och ibland lite mer

hur går det med kärleken?<3
Hahha det där med kärlek är inte min grej, det blir bara en massa problem ;)

har du bdb ?
Yes, det har jag

bor du i radhus, lägenhet lr villa?
Villa

viket mönster är din favorit?
Ojj, jag gillar nog dom flesta men kanske randigt och prickigt :P



Frågestund

Hejhej!
Jag vet jag äger på att komma ihåg och orka blogga, men ni får stå ut. Aja nu har jag iaf otroligt tråkigt, så jag kör igång med en liten frågestund!?

Så fråga på så svarar jag på frågorna när jag har tid :)

<3

Hahah såklart ska det vara reklam, men men snart börjar det igen :)

Idol

Så, nu har dom sjungit klart, jag tycker själv helt klart att Minnah är den mest värdiga vinnaren. Hon var mycket bättre idag, vinnarlåten gjorde hon 100 ggr bättre än Jay, Minnahs eget val gjorde hon oxå super mycket bättre än Jay, sen kan jag hålla med om att Jay gjorde tittarnas val bättre men men. Det spelar ingen roll vad Jay sjunger eller hur han sjunger han kommer ändå att vinna. Aja nu börjar det snart, kanske hinner med ett snabbt inlägg efter utröstningen eller under den ;P

.

Hejhej :)

Nu ska jag berätta allt som jag missat att berätta under tiden jag varit usel på att blogga (som vanligt då). Men iaf igår skulle jag och Emma träna friidrott i celsius direkt efter skolan, under spanskan fick jag sen ett sms av Richard där han undrade om vi ville följa med till Västerås och träna med gymnasiet och några till från gruppen. Men eftersom att vi slutade halv fyra och vi skulle samlas till Västerås halv fyra så tänkte jag och Emma träna den vanliga friidrottsträningen i celsius istället, men sen skulle vi ha läxförhör i biologin efter det fick vi ledigt från den lektionen och vår mattelärare hade åkt hem så då skulle vi typ ha en håltimme på 2 tim, vilket inte är det roligaste. Men vi skulle ju bara ha livskunskap sista lektionen så vi slapp den med, så vi slutade 13:00! Emma och jag som hade tänkt att sitta på Max och plugga tills träningen börjar, men i fem timmar, kanske inte låter som det mest lockande att göra. Så jag ringde Richard och frågade om det fanns några platser kvar, och det fanns det så vi satt på Max i ca 1,5 timme sen gick vi förbi statiol och sen direkt till celsuis. Fast nu har jag mega ont i min fot, fast jag får ju troligen skylla mig själv eftersom att jag tränade igår även fast jag hade ont men men, det är hemligt för Richard, så alla håller tyst om det okej :P

Lite bilder på mig och Emma från Max igår :)

Bilder

Nu hinner jag inte skriva ngt så jag slänger in lite bilder istället :P



Min väldigt roliga HK pluggning på McDonalds förra onsdagen :P


Ännu mer HK


Och pluggar man så länge som jag gjorde måste man få ta en glass :)


Vi var väldigt snälla mot Emma Coolingen G:son Gustavsson :)


Pippi <3 Coolingen 4-ever


Det är ju så jäkla mycket snö ute....


Kallt är det oxå... "/








Sanna var bäst i världen, är bäst i världen och kommer alltid vara bäst i världen :)


Bilden säger allt :)


Nu får alla heja på Minnah i idol finalen på fredag, även om jag nästan är 100% säker på att Jay vinner men men ;)


Hahah gud jag kommer ihåg hur lycklig jag var efter och innan jag träffat Sanna Kallur, kändes nästan som jag skulle kunna springa 1 mil efter xD

Sen självklart har jag träffat Jenny Kallur oxå :D

Avslutning :)

Hejhej allihop :)
Idag har jag typ inte gjort något, eller jag har varit på grand och haft UIF-avslutning :) Fast Richard var taskigt mot mig han tog och åt upp halva min pepparkaka innan jag fick tillbaka den, då tyckte jag att han skulle gå upp och hämta en ny till mig, men det vägrade han, "det var ju så lång kö". För er som inte vet är Richard min friidrottstränare :) Men sen iaf när dom på scenen visade en massa bilder så sparkade emma ner mitt saftglas, så jag hade ju super mycket fika kvar, en bulle och en halv pepparkaka. Fast sen tog jag halva Hedvigs pepparkaka, snällt va?! :) Imorrn är det iaf skolan ^^ Men sen är det friidrottsträning, och gissa vad som händer då...... Vi ska börja med teknik träningen =D Tror vi skulle köra längd och höjd imorrn, gud så jag har längtat till teknikträningen :D Men nu ska jag äta lite sen kolla på TV, blir väl sporten :) 
Imorrn blir det nog inte någon bloggning har ju träning då sen måste jag plugga så jag hinner inte, men jag tror ni står ut med det ändå :)

Aja ni får ha det så bra :)

Slänger in tre bilder från i sommras/höstas från friidrottsträningarna, då Richard och Hanna har plågat oss lagomt mycket med all styrka och alla intervaller :S
































Idol

Sitter och tittar på idol nu, Minnah var som vanligt bäst :D
http://www.tv4play.se/noje/idol_2010?title=minnah_karlsson_-_total_eclipse_of_the_heart&videoid=1156728

Snart kommer hon igen så jag ska sluta nu men jag ska bara säga att vi sprang häck idag och det var sjukt kul, älskar det verkligen :D

:D

Hejhej :D

Kom typ hem för 40 minuter sen, men snart ska jag iväg igen. Friidrottsträning, t.o.m med spikskor över häckar, även fast det fortfarande är uppbyggnadssäsong, busigt ;P
Sen har jag väl inte så mycket mer att berätta, idol ikväll och alla röstar på Minnah :D

Kram

RSS 2.0