4. Bästa resan

Ojj, svårt vi har gjort flera helt grymma resor men i topp ligger nog USA 2011, helt sjukt underbart.

New York: Vi var mest där för att mellanlanda innan vi åkte vidare mot Florida men vi hann i alla fall vara där i några dagar. Det var kallt, typ 10 grader? Men oj så mysigt vi hade. Vi var ute och kollade på Frihetsgudinnan, åkte en turisttur igenom hela Manhattan, shoppade och så mycket mer. Allt var så otroligt stort, skyskrapor, affärer, restauranger, maten ALLT! Men det var så fint. Vi bodde mitt på Time Square på Manhattan. Time Square är den här stora gatan som man ser i så många filmer, ni vet med alla reklamskyltar. Varje morgon vaknade man av ljudet utanför, redan klockan 08:00 på morgonen en helg var det full fart på gatorna. Taxibilar tutade hela tiden osv.

Miami: Det var därifrån vi tog båten sen ut i Karibien. Men Miami var helt underbart fint, tänk er en dröm. Vita sandstränder, blå himmel, klarblått vatten, stora fina palmer och 30-35 grader i luften, det låter ganska härligt eller hur? Och det var det verkligen.
Vi bodde på det finaste hotellet jag någonsin bott på. Det var fönster nästan hela vägen från golv till tak på halva rummet, vilket gjorde att man på kvällen såg ut över hela Miami. Det var mörkt men bara reklamskyltarna lyste. Hotellfrukosten var fantastisk. Allt ni kan önska er fanns. Frukt, mackor, fil, yoghurt, bacon, pannkakor, grönsaker, muffins, kakor, juice osv osv.

Dominicanska Republiken, Antigua, S:t Kitts and Newis, Barbados, Brittiska Jungfruöarna=Karibien: Resans höjdpunkt. En kryssning med en sjukt stor båt i nio dagar runt i Karibien. På båten fanns allt man kan önska sig och tusen gånger mer. Fotbollsplan, basketplan, pingis, teater, bio, tre pooler+5 bubbelpooler, mer än 15 restauranger, bibliotek och en massa mer. Bredvid den stora poolen fanns det gratis glass, dricka och mat. Det fanns en buffè som var 100m lång. En av dom sista dagarna på båten var det en chokladbuffè, jag har helt ärlig aldrig sett så mycket choklad i hela mitt liv.
Men vi var ju inte på båten hela tiden. Vi stannade på 5 öar i Karibien också. Man hann vara på varje ö i ca 7 timmar. I Dominicanska Republiken var det uppåt 40 grader varmt... Man höll helt ärligt på att brinna upp. Alla öar var verkligen super fina och dom hade dom vitaste sandstränderna jag någonsin sett.

Sen hann vi även med en tripp till Orlando, Melbourn och ett ställe på Floridas västkust. Det var nog min bästa resan någonsin. Verkligen ett tips!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0