1. Det här är jag

Okej då är det väl tänkt att jag skulle berätta lite om mig och mitt liv.

Jag heter Ida och är 15år. Jag fyller år den 31 maj, faktiskt även samma dag som min yngsta lillebror.
Mitt liv består mest av att träna. Jag tränar uppåt 10 träningar i veckan och älskar att träna hur mycket som helst. Jag tränar friidrott i Upsala IF och har tränat det i 2år ungefär. Innan tränade jag i en liten grupp där jag bor. Lite pinsamt, men det var faktiskt Rånäs... :S
Jag tränar även fotboll och har gjort det i 5 år ungefär. Jag har hoppat mellan flera olika lag. Jag har spelat med P-98, F-98, P-97, F-97, F-95 och i F-94. En massa olika lag men just nu håller jag mig till F-97.
I hela mitt liv har jag sportat i flera olika sporter. Tex simning, ridning, dans, friidrott, fotboll, handboll, gymnastik, trampolin osv. Jag har prövat mig lite fram i livet men nu har jag hittat något som passar mig perfekt och ligger varmt om hjärtat. Friidrotten!

Jag går även i Gränby fotbollsklass och har gjort det sen vårterminen i 7:an.
Hur är jag till sättet då?
Jag är en helt vanlig svensk tjej. Blondt hår, blåa ögon och medellång. Alla har nog lite olika uppfattningar om mig. Vissa tycker säkert att jag är jätte blyg och vissa tycker säkert att jag pratar 24/7. Men såhär är det att jag är helt olika beroende på vilka jag är med. Är jag med några som jag verkligen trivs med så pratar jag en massa men annars är jag ganska tyst.

Jag har några stora idoler: Sanna Kallur, Jenny Kallur, Blanka Vlasic, Emma Green Tregaro, Ebba Jungmark, Moa Hjelmer, Carolina Klüft och ett par till. Dvs jag har många att se upp till.

Det var väl lite om mig. Bloggar kanske mer sen.


Bild från Falun januari 2010 och bild på min matchtröja i handbollen (mina fötter fick även vara med på bilden)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0